Kategorier
Okategoriserade

Förskolan Lilla Holm söker extra personal under perioden augusti 2022- april 2023

På föräldrakooperativet I Ur och Skur Lilla Holm arbetar vi med små barngrupper, välutbildad personal och egen kock med ekologisk inriktning. Förskolan är certifierad I Ur och Skur och vi använder oss av vår unika utemiljö som är vårt fokus i vardagen. Barn tillsammans med oss pedagoger utforskar vår gård där det finns oändligt med undervisningstillfällen. Utflykter i närområdet med medtagen mat från vår kock. Låter detta intressant? Vi söker en person under perioden augusti 2022-april 2023 på 80%.


Vi söker dig som är nyfiken och vill lära och utveckla dig. Du får gärna ha kunskap om friluftsliv och kan omsätta detta i praktisk handling. Du ska trivas att vara utomhus stora delar av dagen. Meriterande om du har erfarenhet inom förskolan eller liknande. Anställningen är som löpare på 80%, du ska täcka upp för frånvaro för ordinarie personal. Du arbetar måndag-fredag varje vecka men arbetar kortare arbetsdagar och tiderna kan variera.

Förskolan Lilla Holm ligger på Stora Holms Säteri på Hisingen, som är en gammal gård från1600-talet. Vi har en utemiljö med stora parker och nära till skogen där Knopp, Knytte och Mulleverksamhet bedrivs. Förskolan består av 23 barn i åldrarna 1,5-6 år. Barnen är uppdelade under dagen i olika grupper och vi strävar efter att vara uppdelade i mindre grupper i alla våra aktiviteter.

Varaktighet, arbetstid

Vikariat from augusti 2022- april 2023.
80%

Lön

Månadslön enligt avtal. Vi satsar på våra medarbetare och vi ger dig förmåner som bland annat arbetskläder för utomhusbruk samt pedagogiska måltider.

Ansökan

Sista ansökningsdag: Löpande.
Ange referens: Extra Personal
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under perioden maj-juni 2022. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet. Ansökan mailas till: cecilia.sandgren@lillaholm.se.

På instagram @lillaholmsmat kan du följa vår kocks arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Rektor Cecilia Sandgren
cecilia.sandgren@lillaholm.se
0761-75 55 94

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *