Kategorier
Vi söker

Vi söker timvikarie

Förskolan I Ur och Skur Lilla Holm, belägen vid Stora Holms Säteri söker hösten 2024 timvikarier som gillar barn, sol och regn. Förskolan är belägen på en fantastisk plats för både stora och små. Låter detta intressant? Maila din intresseanmälan till rektorn på Lilla Holm. Cecilia.Sandgren@lillaholm.se eller ring på telefonnummer 0761-755594. 

Kategorier
Okategoriserade

Ställ ditt barn i kö

För att ställa ditt barn i kö, skicka ett mail till framtidsgruppen@lillaholm.se.

Skriv följande i mailet:

  • Förälders namn
  • Barnets namn
  • Barnets födelseår och födelsemånad
  • Datum från när ni önskar plats på förskolan
  • Din e-postadress
  • Ditt telefonnummer

Alla frågor som rör köplats mm skickar du till framtidsgruppen@lillaholm.se.

Observera att för att behålla er plats i kön, behöver ni aktivt besvara det mail Lilla Holms skickar ut i början av varje år gällande köplats. Om ni ej aktivt svarar att ni önskar stå kvar, tas ni automatiskt bort ut kön.


Kategorier
Okategoriserade

Verksamheten

Lilla Holms förskola ligger på Stora Holms Säteri, på Hisingen, som är en gammal gård från 1600-talet. Vi har en utemiljö med stora parker och nära till skogen där Knopp-, Knytte- och Mulleverksamhet bedrivs. Här har vi funnits sedan 2001 då kooperativet startades.

Verksamheten består av barn i åldrarna 1-6 år och består av 24 stycken barn. Förskolan arbetar utifrån förskolans läroplan, skollag och barnkonventionen från öppning till stängning i alla våra dagliga rutiner. Allt för att skapa de bästa förutsättningar för våra barn att utvecklas och lyckas i en mängd situationer. Verksamheten bygger på glädje och gemenskap mellan barn- pedagog och pedagog- familj. Det ska vara roligt att komma till förskolan och få med sig många minnen från sin förskoletid och vi tycker de bästa förutsättningarna för undervisning sker i naturen.